http://www.emanises.es/empresarialPublic/empresarial/noticias?noticia=d8d28ae2-8683-4062-970d-3c3a788d3190

L’Ajuntament de Manises va celebrar el passat 27 de setembre de 2017 a l’Auditori Germanies de Manises la gala d’entrega de la setena edició dels Premis Manises INNOVA. Premis per mitjà dels quals l’Ajuntament pretén reconéixer i donar suport a la cultura de la innovació, l’esperit emprenedor i l’aposta per la diferenciació del teixit empresarial i social del municipi.

Durant la gala, com és habitual abans de l’entrega oficial dels premis, el públic assistent va tindre l’oportunitat d’assistir a una conferència relacionada amb diverses visions de l’emprenedoria i de la innovació. En aquestaocasió, repetint el format de l’anterior edició, «El Sofà de la Innovació», comptàrem amb la presència de tres escriptors que, en les seues respectives obres i des de diferents plantejaments, van compartir idees, opinions i comentaris sobre la necessitat d’aplicar la diferenciació i la innovació en tot procés creatiu i com a actitud essencial per a afrontar amb major garantia d’èxit les diverses situacions que ens trobarem al llarg del camí Així mateix, van compartir amb els assistents algunes anècdotes, aspectes i comentaris relatats en les seues obres.


.- José Vicente Navarro. Buscant un nou camí, en procés de reconversió, creador del blog «La maldita casilla de salida» i autor del llibre homònim. Actualment estudia per a ser tècnic d’integració social..- Elena Baixauli. Doctora en Psicologia, professora associada de la Universitat de València i membre de la Càtedra d’Emprenedors de la Universitat de Salamanca i de la Universitat de València, autora, entre altres publicacions, de » La mediació empresarial».

.- Isidre March. Catedràtic d’Organització d’Empreses a la Universitat de València, director del Màster Oficial en Creació i Gestió d’Empreses Innovadores, director de la línia d’investigació en Emprenedoria i Innovació per la Sussex University i autor, entre d’altres publicacions, de la novel·la Elegidos o atrapados.


Continuant amb la gala d’entrega de premis, que en aquesta ocasió va ser presentada pels «Hermanos Coent» de Guerrilla Impro, es va iniciar l’acte formal d’entrega dels guardons, en què el públic va poder conéixer de primera mà cada una de les empreses i entitats premiades, atés que es va procedir a llegir l’acta de la comissió de valoració i a visualitzar un vídeo en què es mostraven els diferents aspectes relacionats amb els mèrits que els fan mereixedors de l’esmentat distintiu. Abans de l’inici de l’entrega oficial de premis, va tindre lloc una innovadora actuació musical a càrrec d’un grup de jóvens de l’escola de música de l’Ateneu Ciutat de Manises. Actuació en què el grup va sol·licitar la col·laboració d’un públic, certament sorprés, per a aconseguir crear una divertida simfonia coral.

Els premis van ser entregats per l’alcalde de Manises, Jesús Borrás; pel regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rafael Mercader; pel director general d’Economia, Emprenedoria i Cooperativisme, Francisco Álvarez i per la directora general d’Ocupació i Formació, Rocío Briones.


– Premi Manises INNOVA d’Or dotat amb 1000 € i el trofeu en ceràmica acreditatiu del premi a la iniciativa «retrasosvuelos.com» de Francisco Gálvez Cejas.Les empreses i entitat guardones en les diferents categories van ser:

– Premi Manises INNOVA d’Or dotat amb 1000 € i el trofeu en ceràmica acreditatiu del premi a la iniciativa «retrasosvuelos.com» de Francisco Gálvez Cejas.

– Premi Manises INNOVA de Plata dotat amb 750 € i el trofeu en ceràmica acreditatiu del premi a la iniciativa «Horno Pastelería el Ensanche SL».

.- Premi Manises INNOVA de Bronze dotat amb 500 € i el trofeu en ceràmica acreditatiu del premi a la iniciativa «Gabinete de Psicología Blanca Jorge».


-Guardó Manises ENTITATS dotat amb 300 € i el trofeu en ceràmica acreditatiu del premi a la iniciativa «Ateneu Cultural Citutat de Manises» de l’Associació Ateneu Cultural Citutat de Manises.

A l’acte van assistir, a més, una àmplia representació de regidors i regidores de la corporació municipal, nombrosos representants d’organitzacions i entitats municipals, com ara ASI Manises, ASCOMA, AVEC-Gremi, Escola d’Art i Superior de Ceràmica, diversos centres educatius, finalistes del guardó d’Entitats com la Federació de Triatló de la CV i membres de la Falla Manises, finalistes dels premis empreses com a Carnes Artesana i una àmplia representació d’entitats supramunicipals relacionades amb l’emprenedoria i l’ocupació de la Comunitat Valenciana i membres del Pacte Local per la Innovació, l’Ocupació i el Desenvolupament Empresarial de Manises, així com representants de Caixa Popular, patrocinadors de la 7a edició dels Premis Manises Innova.  .- Guardó Manises ENTITATS dotat amb 300 € i el trofeu en ceràmica acreditatiu del premi a la iniciativa «Ateneu Cultural Citutat de Manises» de l’Associació Ateneu Cultural Citutat de Manises.

 

OBLES (BARRI DEL CARME)Finalitzat l’acte d’entrega de premis, va tindre lloc, en el hall de l’auditori, el tradicional vi d’honor i la firma de llibres per part dels autors participants en la xarrada sobre innovació.

 

WordPress Image Lightbox Plugin